Намерете точните обществени поръчки за Вашия бизнес.

Обществени поръчки, частни конкурси и търгове

Директно в пощата Ви

Възможности за развитие на бизнеса чрез договори с големи и малки възложители - обществени поръчки и конкурси на частни предприятия. Подкрепяме Вашето успешно участие в обществени поръчки чрез прецизен подбор на обявленията, анализи на конкуренти и възложители, индивидуална консултация за подаване на първата Ви оферта.


Нашите предложения

За Вашия успех

Информацията, която Ви предоставяме, е винаги точна и навременна. Съдържа всичко необходимо - кратко резюме на поръчката, линк към източника и всички публикувани документи. Информация за пазара, обороти на конкуренти, анализ на техните цени, предупреждение за изтичащи договори - набор от инструменти, с които да печелите.

Тествайте безплатно и без ангажименти!

За нас

Тендър Сървис БГ е създадена през 2006 и е част от Tender Service Group, водещ доставчик на информация за обществени поръчки в Европа и Латинска Америка. С повече от 250 служители, ние помагаме на хиляди фирми всеки ден да намират информация за предстоящи обществени поръчки по света и да ги печелят.

13.745.295

обявления годишно

41

държави + TED

132.019

източника (сайтове на възложители)

Научете повече за обществените поръчки

в България

Независимо дали сега прохождате в областта на обществените поръчки или не, публикациите ни в нашия блог ще Ви помогнат с полезна информация за това как да работите за държавата. От инструкции и видео презентации за начинаещи, до решения на сложни юридически казуси, съвети как да увеличите обемите си, предложения за семинари и обучения - нашата работа е да улесняваме Вашата работа.